Even voorstellen

Welkom, ik ben Stans Heuveling en woon in het midden van land in het vissersdorpje Bunschoten-Spakenburg. Ik ben moeder van twee kinderen en oma van twee kleinkinderen. Mijn grootste passie afgezien van mijn kleinkinderen natuurlijk is interieur en styling. Mijn stijl was 15 jaar geleden voornamelijk brocante , wat op een gegeven moment compleet omsloeg op een stoere en industriële inrichting. Maar dat werd me toch allemaal iets te donker in huis, dus nu al weer een jaartjes of 4 à 5  heb ik wat ze noemen een eclectische inrichting oftewel een mix van allerlei stylen zoals bohemian, landelijk en vintage en dan voornamelijk in lichte neutrale kleuren   

 

Stans_wonen_op_20

Sinds 2018 ben ik actief op Instagram waar ik voor het eerst kennis maakte met het maken van posts, reels en hashtags. Na uren van scrollen en inspiratie opdoen raakte ik steeds meer besmet met het interieur virus. Zo werd de liefde voor interieur  en styling steeds groter en groter, en dat komt nu helemaal tot zijn recht in het huis waarin we nu wonen. Ik geniet ervan om elke dag weer inspiratie te delen en heb daardoor in de loop der jaren al een behoorlijk aantal volgers gekregen waar ik nog steeds zeer dankbaar voor ben. Dus neem gerust een kijkje op mijn account en laat je inspireren.

 

Influencer

Al geruime tijd vind ik het zelf super leuk om allerlei blogs te lezen over huis en interieur. Zo kwam ik in contact met het platform Wooninfluencers.nl. Daar heb ik me ingeschreven en al snel werd er contact met mij gezocht en nu sta ik daar ook al online met een aantal blogs die ik in opdracht heb geschreven. Een nieuwe passie werd geboren want ik werd zo ongelofelijk enthousiast dat ik mijn eigen site ben begonnen om nog meer interieur blogs met jullie te delen. En zo ook hopelijk door bedrijven of particulieren benaderd wordt om blogs voor hen te schrijven.